понедельник, 5 июня 2017 г.

1 червня - День захисту дітей!

    Щороку, в перший літній день, ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, прекрасне свято радості та надії. Саме в своїх нащадках ми хочемо бачити здійснення власних мрій і сподівань, щоб вони росли здоровими та щасливими.
       З цієї нагоди у нашому садочку« Джерело »пройшло свято « Потяг –щасливого дитинства ». На святі лунала дзвінка та весела музика. Діти з азартом приймали участь у різних іграх, навіть найменші учасники свята, змогли проявити уміння, швидкість та спритність. Найбільше дітям сподобалося виконувати спільний танок флеш-моб «Танцювальний мікс». Діти отримали задоволення та чудовий настрій.
    У весь день діти приймали участь у конкурсах «Малюнок на асфальті», «Круп'яні візерунки» , у майстер класі «Поробки  із солоного тіста». У ІІ половині дня діти на великому екрані дивилися  мультфільми про дружбу, взаємодопомогу.

        День захисту дітей-це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі. Діти роблять наше життя цікавим, наповнюють його радістю і щастям.

 Жилович Л.Б. 
Коваленко О.М. 





Комментариев нет:

Отправить комментарий