вторник, 5 июня 2018 г.

Діти – безмежне щастя «Джерела»


     Діти – це  квіти життя, саме в них продовження роду, сподівання на краще майбутнє. Щороку 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей. Це свято стало символом дитячої щирої радості та надії на майбутнє.
             Доброю традицією створення 1 червня  незабутнього дня щирої дитячої посмішки, дня пустощів та веселощів стало для педагогів та дітей дошкільного відділення школи-інтернату «Джерело».  Саме тому цей день пройшов під гаслом «Подаруй усмішку дітям». Педагоги перетворили звичайний день у справжнє свято несподіваних сюрпризів, подарунків, подорожі  країною розваг. Запальний настрій дітлахів створювали  заходи, які були організовані: конкурс малюнків на асфальті «Літні фантазії»,        пізнавально-спортивний турнір «Ігри патріотів» (старша група),        ігротека «Літечко, вітаємо!», працювала кіностудія «Джерельце добра».
      Драйвом малечу заряджали спортивні змагання, квести, флешмоб.
     А справжнім сюрпризом для малюків стало привітання  зі святом представниками головного управління національної поліції в Запорізькій області, які завітали до «Джерела». Тепле спілкування дало відчути всім, доросли і дошкільнятам, настрій щасливого дитинства.
         Педагоги закладу, гості «Джерела» у цей святковий день зробили все, щоб діти отримали величезне задоволення , щоб їх обличчя сяяли від щастя. Сподіваємося, наші малюки впевненні та відчувають, що безмежне джерело любові до них буде вічним. А ми, дорослі, будемо намагатися, щоб кожен день дітлахів був наповнений новими відкриттями та пригодами. Адже дитинство – це  найніжніший та найщасливіший час у життя кожної людини.

Коваленко О.М.
Конограй І.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий