воскресенье, 3 марта 2024 г.

Вихідний у рідному колі

 

    Сім’ю можна вважати маленькою державою, адже кожна сім’я має свої традиції та цінності. Кожний член родини наших вихованців має право на довіру, турботу, підтримку у ці нелегкі часи, натхнення та повагу, співпрацю, задоволення.

      Педагоги дошкільних груп запропонували батькам вихованців «Джерела» прийняти участь у челленжі «Вихідний у рідному колі». Тим самим нагадати їм як важливо проводити час зі своїми рідними.

     Прогулянки у парку – це чудовий спосіб який використовують батьки для того щоб провести час з дітьми на свіжому повітрі, насолодитися природою та забезпечити їм активний відпочинок. Діти, граючись разом, або поруч з батьками, вчаться нікого не боятися і завжди бути під їх захистом. Ніжність, любов і турбота мами підтримує дитину у важкі часи. Такі прогулянки приносять масу позитивних емоцій і нових знань.

       Багато сімей наших дошкільників проводячи вікенд по-сімейному, залучають до цього бабусю з дідусем. Спільно проготовленний обід або настільні ігри вдома дарують масу вражень і дитині, і дорослим. Головне, щоб у кожного з членів сім'ї було на це бажання і відмінний настрій.  

      Особистість народжується і проходить період становлення в сім'ї. І все, що вона винесе з батьківського дому, буде супроводжувати дитину на її життєвому шляху.

    Тож запрошуємо вас приєднатися до чудової нагоди провести вихідний у родинному колі.

В. Бабаченко 
О. Коваленко 




Комментариев нет:

Отправить комментарий