среда, 8 ноября 2017 г.

Свято "Мій татусь найкращій в світі"

  Батько й мати  – це крила  любові до дитини. Ми знаємо,  що  роль батька у вихованнідонечок і синочків надзвичайно важлива. «Ти найкращий в світі тато!» - такими словами вітали дошкільники «Джерела» своїх татусів.
   07.11.17р. у дошкільному відділенні школи-інтернату «Джерело» відбулося свято за участю батьків «Мій татусь найкращій в світі». Діти разом з вихователями вшанували рідних татусів, які завітали до дитячого садка. Педагоги створили веселу, емоційно-насичену атмосферу у залі, подбали про духовне, емоційне та естетичне збагачення дітей під час свята. Доказом цього було цікаве оформлення зали, українське вбрання дітей¸ дружня та доброзичлива атмосфера заходу.
Дітлахи розпочали свято розповідями та віршами про своїх батьків, лунали пісні, були проведені ігри, в яких приймали участь татусі. Протягом усього заходу простежувались невимушеність, безпосередність особистих проявів не тільки дітей, а й дорослих.На завершення свята усі  отримали подарунки. Спільне переживання святкової події було радісним і пізнавальним для дітей.
Доброзичливе ставлення до дитини, відкритість і участь у її житті, завжди принесуть позитивні результати і зроблять тата і дитину справжніми друзями.  
   
   
Коваленко О.М.
Жилович Л.Б.




1 комментарий:

  1. Нарешті наш заклад звернувся до такої важливої проблеми - уславлення найкращіх татусів.
    Дякую вам,шановні колеги!

    ОтветитьУдалить