четверг, 21 июня 2018 г.

Правове виховання дошкільнят «Джерела»




       Джерелом права будь-якої держави є Конституція. Її ще називають Основним законом, який закладає підґрунтя організації і діяльності держави та формування у ній громадянського суспільства.
    Святкування Дня Конституції України  – це вже не просто данинa традиції, а можливість проявити силу патріотизму, навчити любити свою Батьківщину - Україну.
    Протягом тижня у дошкільному відділенні КЗ «ЗСЗШІ «Джерело» ЗОР були проведені тематичні заходи щодо святкування 22 річниці прийняття Конституції України.
Діти молодшого дошкільного віку під час бесід, ігор, на заняттях знайомилися з символами України, з поняттям “Конституція України”.
  Старші дошкільники прийняли участь у патріотично-правовій ігротеці “Подорожуємо Укрaїною”, “Пам’ятай і знaй свої прaва”, “Символікa Укрaїни”,    під час якої мали змогу перевірити свої знання про державу,  її устрій .
    Ми намагаємося, щоб наші діти вже у ранньому віці почали формувати свою громадську позицію, національну гідність. І як приємно усвідомлювати, що малюки щиро пишаються цим гордим званням - «українець» !  
Коваленко О.М.
Конограй І.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий