пятница, 2 июня 2017 г.

Віпускне свято "Місто мого дитинства"

    Випускне свято у дитячому  садку - особливий день для кожної дитини та її батьків, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Гарно й урочисто пройшло свято «Місто дитинства» у старших дошкільних групах.
      Дитсадок приймав багато гостей: батьки, бабусі й дідусі, працівники школи – всі бажаючі, котрі прийшли подивитися на наших вихованців - майбутніх школяриків. Зусиллями педагогічного колективу організовано цікаве свято, яке запа­м'ятається малечі надовго та зали­шить добрі спогади про час перебування у нашому садочку.
     Випускники, які парами урочисто ввій­шли до яскраво прикрашеного, святкового залу, були дуже гарні і щасливі. Дівчатка у бальних сук­нях, хлопці, як справжні кавалери, - у кра­ватках. Цього дня ними пишалися всі:  і батьки, і гості, і колектив дитячого садка. Під час свята  маленькі випускники показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Батьки  склали  клятву помічників майбутнього першокласника та пообіцяли ніколи не сварити своїх дітей.
      Багато хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусіллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне - здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання
                           У добру путь, випускники!





 Коваленко О.М.

Комментариев нет:

Отправить комментарий