четверг, 22 июня 2017 г.

Хай в серці кожної дитини живе любов до України

   Напередодні Дня Конституції у дошкільних групах  «Джерело» щорічно відбуваються виховні заходи патріотичного спрямування. Саме така робота вихователів сприяє усвідомленню малими українцями, що «людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю».
     Протягом тижня у дитячому садочку  були проведені інтерактивні заходи до теми «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».
Так старші дошкільники перевірили свої уявлення про державу, її устрій в грі «Що? Де? Коли?», яка містида у собі дидактично-розвивальні ігри “Подорожуємо Україною” , “Пам’ятай і знай свої права”, “Символи України”. Діти середнього віку із задоволенням прийняли участь у квесті
«В пошуках Книги Законів». Навіть молодші дошкільнята познайомилися з поняттям “Конституція України”, «Права дітей» у  тематичній  дискотеці.  Групи дітей з вадами слуху відзначили цей день інтерактивною акцією – разом з вихователями виготовили та  прикрасили символами України, фотографіями міст України  пам’ятки для батьків з патріотичного виховання дошкільнят та розповсюджували їх.
     Саме на таких нетрадиційних заходах вихованці дошкільного закладу вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують вже у ранньому віці свою громадську позицію, національну гідність.


З Днем Конституції, рідна Україна!
Коваленко О.М. 



Комментариев нет:

Отправить комментарий