вторник, 3 ноября 2015 г.

Семінар-практикум для вихователів "Здоров"я дитини - важливий елемент гармонійного розвитку"

     Розуміючи проблеми часу, педагогічний колектив дошкільного відділення «Джерело» працює у постійному творчому пошуку, знаходячи оптимальні шляхи розв’язання освітніх завдань. Тому у дитячому садку систематично проводяться семінари-практикуми на різні теми, спрямовані на розвиток особистісних і професійних якостей педагогів, стимулювання їх до усвідомлення  необхідності дієвості та самовдосконалення.
    Цього року педколектив ДНЗ продовжує здоров’язбережувальну роботу у закладі, тому і тема семінару «Здоров'я  дитини – важливий елемент гармонійного розвитку».
   Ми знаємо, що залучення різноманітних активних форм методичної роботи з кадрами сприяють підвищенню комунікативності, творчого потенціалу педагогів, дають можливість відпрацювати вміння і навички тощо. Колектив із задоволенням приймає участь  у семінарах нетрадиційних форм. Цей семінар ми провели у формі «усного журналу».

     Сторінками  «усного журналу»  стали: консультація для вихователів, міні-лекція. Цікавими стали проведені ірги з педагогами  на розвиток емоцій та почуттів. Вони стануть у пригоді  в роботі з психо-емоційного розвитку  дітей.  Виступи педагогів змінювалися фітохвилинками на тему «Лікує природа». Результатом семінару-практикуму стали поради вихователям «Навчаємо дітей мови почуттів» і гарний настрій у колективі.
вихователь-методист
Коваленко О.М. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий