пятница, 6 ноября 2015 г.

Майстер-клас для батьків з пісочної анімації

   

     Якщо в навчальному закладі з дітьми займаються фахівці, які мають відповідні дипломи, то батьки, як правило, виховувати не вчилися.
   Навчання батьків –  важка робота. Не відкидаючи традиційних форм роботи з батьками, ми перевагу надаємо формам роботи інноваційного спрямування, нетрадиційним, я саме: у старшій групі дитячого садка пройшов майстер-клас для батьків з використання пісочної анімації вдома.
   Вихователь Кучеренко А.В. ознайомила батьків з новою розвиваючою технологією, яка використовується у нашому дошкільному закладі. Батьки отримали базові знання щодо малювання сипучим матеріалом і як це впливає на розвиток дітей.
   Протягом усього процесу педагог пробуджувала пізнавальний інтерес батьків та дітей,  використовуючи дидактичні ігри, вірші, психогімнастику. Дуже вразили  гостей  відеоролики, в яких діти займалися творчим процесом – створювали картини з манки і висловлювали свої думки та фантазії.
   Усі присутні отримали велике задоволення від спільного малювання на світловій пісочниці. На при кінці майстер-класу діти подарували батькам фото власних картин, які були створенні під час попередніх занять з пісочної анімації.
   Наша мета взаємодії з родинами виражена у формулі: Діти + Батьки + ДНЗ = радість, здоров’я, комфорт!
Коваленко О.М.

Кучеренко А.В.

Комментариев нет:

Отправить комментарий