понедельник, 28 декабря 2020 г.

У Країні Новорічних свят

 

Нарешті настав час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів! І новорічна феєрія запанувала у кожній дошкільній групі комунального закладу «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» Запорізької обласної ради.

Дошкільнята з нетерпінням  чекали свята і зустрічали його з надзвичайним захопленням.

Конкурс-марафон «Арт-майстерня Діда Мороза» дав змогу проявити креативність мислення та дизайнерського хисту вихователям, вихованцям та батькам. Всі приміщення груп перетворилися у справжні дивовижі новорічні країни, де протягом тижня відбувалися дива: організовувалися виставки саморобок, готувалися подарунки, створювалися декорації, прикрашалися ялинки іграшками, зробленими власноруч.

І, як нагороду за віру у новорічні дива,  дітлахи отримали запрошення від Діда Мороза до Країни Новорічних свят. 

Разом зі Снігуронькою малеча вирушила у чарівну подорож зимовою казкою, щоб врятувати Новий рік від глибокого сну, в який його занурили заздрощі чаклунок Малефісенти та Нелли. Долаючи всі тенета та перешкоди чаклунок, діти з успіхом пройшли крізь «снігове павутиння», розв’язали лабіринти візерунків на рукавицях Діда Мороза, знайшли схованки чарівних паличок. Завдяки знанням українських пісень та традицій, дошкільнята навіть не розгубилися у царстві тіней. А запальний дитячий ритмо-оркестр «Барабанне коло» зміг розчаклувати Новий рік. Чарівні палички у руках вихованців, їхня віра у дива нарешті запалили на новорічній ялинці яскраві різнокольорові вогники.


Справжнім дивом для дітлахів стали

відео-привітання та супер подарунків Діда Мороза. А для вихователів найкращими на святі стали щирі посмішки, невимушені прояви здивування, радощів та гарного настрою дітлахів.

Педагоги «Джерела» щиро бажають всім веселих новорічних свят. Прийдешній рік нехай принесе нові досягнення і успіхи, нові ідеї,  можливості та прагнення, розкриє неосяжні  горизонти для щастя та натхнення. А  кожній оселі  нехай завжди панує  магія добра і казки! 

      Конограй І.В.
      Жилович Л.Б. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий